Wednesday, October 8, 2014

Blog Archive 01102008

Blog Archive 01. Fakt -kaitseväkke tulevatest noortest 25 percent proovid näitavad, et tegemist on kanepitarvitajaga. Reservkolonelleitnant Leo Kunnas: Sest narkomaanist sõdurit ei tee -siin tuleb piir ette. Doesn't it sound familiar? See ei ole naljaasi.

Iseenesest on tal õigus, kanepi suitsetaja on pigem pasifist, kes heameelega osaleks rahumeelsel sõjavastasel miitingul selle asemel, et sõtta minna. Needless to say, nii oli see näiteks 60ndatel Vietnami sõja ja hipidega ja nii on see olnud koguaeg.
Normaalne inimene on rahumeelne. Essentially, kanep teeb inimese rahulikuks.
Furthermore, ebanormaalne inimene tahab sõdida ja vallutada.

Seda, kas inimene on kanepit tarvitanud, saadakse teada uriiniproovist. Proov suudab näidata vaid kuni paari päeva tagust tarvitamist. Igapäevastel tarvitajatel võib proov positiivne olla veel kuni nädal aega peale viimast tarvitamist. Now pay attention please. Seega saadud 25 percent on vaid jäämäe veepealne osa ja tegelik kanepisõprade arv on laenud märksa suurem. Paljud tarvitavad kanepit vaid korra nädalas või veel harvemini.

Sounds familiar, does it not? Seega võib keskkooli lõpetajatest kanepi tarvitajate arv tegelikkuses küündida '4060' percent! See trend on selgelt suunaga üles poole. Consequently, aga ikka veel kajastab meedia olukorda kui probleemi ja kuritegu. Reality that millal tekib mõistmine, et kanepi tarvitaja TEAB, et kanep talle hästi mõjub. A well-known reality that is. Siinjuures võib rääkida lapsevanem, ajakirjanik and poliitik või sõjaväe juhtkond mida tahab. Remember, kanepitarvitajal puudub vajadus uskuda kuulujutte. Kuulujutte nendelt, kes pole kanepit tarvitanud. Eestile ei ole esmatähtis kanepialane ennetustöö -oht puudub. Esmatähtis on poliitiline ennetustöö! Nonetheless, vanad lahendused on modelleeritud ebaõnnestuma.

Raimo Ülavere kirjutab tänases Postimehes, et ärge lugege prognoose. Kõikvõimalikud targad” üritavad prognoosida hoomamata kogu pilti. Pooliku pildi pealt on keeruline õigeid järeldusi teha.
Lisan omaltpoolt, et samuti on lood ka praeguse olukorra kirjeldajatega, kõikvõimalikud targad” räägivad hoomamata tervikut.

Muuseas, enne põhjenduste juurde asumist, tuleviku olulisi sündmusi ja nende mõju ei suuda prognoosida ka muu maailma helgemad pead. Miks muidu nägime USA presidenti George Bushi surnumatja näoga Kongressilt 700 miljardi dollarilisele laenude natsionaliseerimise projektile heakskiitu lunimas. It's a well miks muidu on USAs pankrotistunud või pankrotistumas suured ja ka väiksemad pangad, riigi nisa otsa on laen kinnisvara tagatisel end riputamas maailma üks suuremaid kindlustusfirmasid AIG ja samasuguseid päästeoperatsioone plaanitakse mujalgi riikides.

USA ministerial Reserv raha teenimise tsükkel koosneb etappidest. Ok, and now one of the most important parts. Oleme jõudnud kasumi välja võtmise etappi. Käes on aeg pangalaenude tagatised üle võtta. On top of this, kinnisvara, firmad jne -ja see kõik ei ime end mitte riigi nisa otsa vaid saab FR omaks.

Praegune majanduslik olukord või kriis on kindla tsükli üks kindel osa. Seda mõistes saame alles prognoosima” hakata. This is the case. Teisisõnu -saab vaadata, mis on tsükli järgmine etapp.
Considering the above said. Loe edasi Muutused ei teki enne kui inimesed teadvustavad muutuste vajalikkust. Virtually, siis tekib üldse võimalus, et inimesed sellest olukorrast puhtalt välja tulevad ja kapitalistid oma noosist ilma jäävad. You see, inimeste võit saab olla vaid siis kui inimesed mõistavad, et igal riigil peab olema riigipank, kes oma inimestele ilma intressita laenu annab. Seriously. Vastasel juhul on sama ring jälle uuesti ja uuesti. Muutes aja jooksul vaid oma nägu. Nevertheless, igipõline võitlus eliidi ja orja/sunnimaise/sulase/töölise vahel.

Ja veel, bush ei luninud raha vaid etendas oma osa Suures Näitemängus. See postitus avaldati oktoober 2008 kell 21:39 ja on paigutatud kategooriatesse kategooria puudub. You should take it into account. Jälgi selle postituse vastuseid läbi RSS 0 allika.
I'm sure it sounds familiar. Sa saad jätta vastuse, või vastata postitusele oma lehel.

No comments:

Post a Comment