Thursday, January 29, 2015

Blog Archive Kahekne

Blog Archive Kahekõne Paar lõiku Neal Donald Walsch´I raamatust Jutuajamised Jumalaga. Ebatavaline dialoog.
Küsimus: Siiski on täiesti seaduseta ühiskonnad primitiivsed, kus kehtib põhimõte kellel jõud sellel õigus”. Tagada, et hoolimata nõrkusest või tugevusest jääks peale tõesti õige . Seadused on inimese katse mänguväljakut tasandada. Do you know an answer to a following question. Kuidas me saaksimegi koos elada, kui meil poleks käitumisreegleid, millega me ühiselt nõustunud oleme?
Vastus: Ma ei soovita maailma, milles pole käitumisreegleid ega kokkuleppeid. Ma soovitan, et teie kokkulepped ja reeglid tugineksid kinnistulaen kõrgemale mõistmisele ning isikliku huvi avaramale määratlusele.
On top of that, suurem osa seadusi tegelikult kinnitab seda, mis on teist mõjukaimate jaoks nende seadusesse rüütatud huvid.

Vaadelgem vaid ühte näidet. Suitsetamist.
Niisiis and et ei tohi kasvatada ega kasutada ühte teatud liiki taime -kanepit -, sest see pole valitsuse väitel teie jaoks hea.
Usually, while ning seda mitte sellepärast, et see oleks teile hea, vaid eeldatavasti seepärast, et te olete seda alati teinud, ometi on seesama valitsus nõus ühe teise taime -tubaka -kasvatamise ja kasutamisega.

With all that said. Tegelikul põhjusel, miks esimene taim on seadusega keelatud ja teine mitte, pole tervisega mingit pistmist. Let me tell you something. Asi on seotud ökonoomikaga. Sounds familiar, does it not? Mis on teiste sõnadega öeldes võim.
I'm sure you heard about this. Seega ei peegelda teie seadused seda, mida teie ühiskond iseendast arvab või olla soovib, vaid teie seadused peegeldavad seda, kus võim asub.
Pole aus. Sa valisid olukorra, kus vasturääkivused on ilmselged. Enamik olukordi ei ole sellised.
Vastupidi. Doesn't it sound familiar? Enamik just ongi.

Milline on siis lahendus?


Needless to say, et oleks võimalikult vähe seadusi, mis on sisuliselt piirava iseloomuga.
Selle esimese rohttaime ebaseaduslikuks kuulutamise põhjuse seostamine tervisega on ainult silmakirjalik. Tõsi on see, et too rohttaim ei ole rohkem sõltuvust tekitav ega enam tervist ohustav kui sigaretid või alkohol, millest mõlemaid aga seadus kaitseb. Miks teda siis keelustatakse? Sellepärast et kui seda kasvatataks, jääksid pooled maailma puuvillakasvatajatest, nailonija viskoositootjatest ning puidutoodetega tegelejaist ärist ilma.

I'm sure you heard about this. Kanep on juhtumisi teie planeedi üks kõige kasulikumaid, vastupidavamaid as well as tugevamaid ja kauakestvamaid materjale. Teil pole võimalik toota rõivaste jaoks paremat kiudu, köite jaoks tugevamat materjali ega kergemini kasvatatavat ning koristatavat tselluloosi allikat. So, te laen auto tagatisel raiute aastas maha sadu tuhandeid puid et saada endale pühapäevaseid ajalehti, kust võiks lugeda maailma metsade laiaulatuslikust hävitamisest. Kanep saaks varustada teid ilma ühtegi puud langetamata miljonite pühapäevalehtedega. Ta võiks edukalt asendada niivõrd paljusid loodusressurssidest saadavaid materjale, moodustades samas nende omahinnast vaid ühe kümnendiku.

Ja siin see konks ongi. Keegi kaotaks rahaliselt, kui seda imepärast taime, millel on muide ka tähelepanuväärsed tervendavad omadused, kasvatada lubataks. Loe edasi Ja see ongi tegelik põhjus, miks marihuaana teie maal ebaseaduslik on.
See on toosama põhjus, miks teil on kulunud nii palju aega elektriautode masstootmise käivitamiseks, kättesaadava ja aruka tervishoiu tagamiseks või päikese soojuse ning päikeseenergia kasutamiseks igas kodumajapidamises.
Teil on olnud juba aastaid olemas kõikide nende asjade tootmiseks vajalik raha ja tehnoloogia. Miks teil neid siis ei ole? Vaadake järele, kes kaotaks rahaliselt and kui need teil olemas oleks. Sealt leiate ka vastuse.

Besides, see postitus avaldati juuli 2009 kell 18:fifteen ja on paigutatud kategooriatesse kategooria puudub. Jälgi selle postituse vastuseid läbi RSS 0 allika.
With that said, sa saad jätta vastuse, või vastata postitusele oma lehel.

No comments:

Post a Comment