Wednesday, February 4, 2015

Blog Archive Kes On Tarmo Kruusmgi

Let me ask you something. Blog Archive Kes on Tarmo Kruusmägi? Sain täna järgneva kirja: Palun andke teada, kes on Tarmo Kruusmägi. That said, millega ta on tegelenud ja tegeleb.
Of course, kirjutasingi lühikese enesetutvustuse ja jagan seda ka siin, sest küsimus on õigustatud ja võib huvitada ka teisi poliitikahuvilisi: Niisiis, kes on Tarmo Kruusmägi? Olen sündinud aastal Tallinnas. Noorukiiga möödus Sakus ja Tallinnas. Notice that pärast Saku Keskkooli lõpetamist 1996 aastal alustasin õpinguid tollases TTÜ Kõrgemas Majanduskoolis ärijuhtimise erialal. Considering the above said. Kooli kõrvalt hakkasin tööl käima ja esimesed töökohad olid seotud reklaaminduse ja müügiga. Peagi mõistsin, et on mõistlikum töötada ja kasumit toota endale, mitte mõnele firmaomanikule ja asutasin oma reklaamiteenuseid pakkuva ettevõtte. That said, kool kannatas selle all kõvasti ja olles läbinud kaks kursust tekkis aastane paus, mil ma kooli üldse ei jõudnud. Now regarding the aforementioned reason. Järgmisel aastal võtsin ette kahe kursuse materjalid korraga ja läbisin u 80 per cent nii kolmandast kui ferratum ka neljandast kursusest. Edaspidi viis elutempo mind kooli juurest taas eemale ja kõrgkool on siiani lõpetamata.

Notice, eesti liitumist "EL ga" läksin sõpradega Euroopasse kolmeks aastaks reisima ja ühtlasi ka ellujäämiskursustele. Olen elanud mõne kuu pea igas Lääne Euroopa riigis, mõnel pool ka kauem. Elu nautimise kõrvalt tegelesime ka mitmete erinevate äriideedega. Sellise reisimise käigus õppisin tundma külastatud riikide kultuure, ühiskondlikku elu ja inimesi ning lõin võrdlusi eluga Eestis.
Now look. Eestisse, taskud tühjad kuid väga suure elukogemuse võrra rikkamana. Olin niiöelda nullseisus ja hakkasin mõtlema, et mis edasi? Kiirelt sai selgeks, et kõige mõitslikum on alustada enese täiendamise ja silmaringi avardamisega. Sounds familiar, does it not? Euroopas sai nähtud igasuguseid sulelisi ja karvaseid”, millest tingituna soovisin tutvuda erinevate regioonide taustsüsteemidega.

Ok, and now one of the most important parts. Näiteks huvitas mind moslemite mõttemaailm ja see, et millised on nende lähtepunktid elule. Reality that leidsin, et kõige sirgem tee sellise infoni on tutvuda moslemite religiooni alustala -koraaniga. Olin teismeliseeas tundnud huvi ka kristluse vastu, olen ristitud ja kuna mõlemad religioonid pärinevad samast tüvest leidsin palju tuttavat. Then, aga ka palju uut, huvitavat ja avardavat. Mostly, islamis uurisin vaid koraani ja jätsin kõrvale kõikvõimalike erinevate usulahkude õpetused ja pühatekstid”, lähtudes mõttest, et Church divided is no church at all” ehk jagatud kirik ei ole üldse mingi kirik”. Edasi uurisin veel mitmeid erinevaid religioone ja jõudsin jällegi sama mõtteni, nüüd küll laiemas kontekstis, et Church divided is no church at all”, ehk et pea kõik maailmas leiduvad usundid ja religioonid räägivad samast asjast, seda küll erinevate nurkade alt ja seetõttu on neist laen inimeselt inimesele saanud omavahel võistlevad grupeeringud. Ja see on täna ka inimkonna hädade peamisi põhjusi. Me kõik oleme üks, me kõik oleme teelised ja me ei peaks üksteisele vastanduma vaid leidma ühisosa, kust koos edasi minna.

However, koraanis on üks ilus mõte, mis soovitab inimese üheks peamiseks sihiks võtta elukeskkonna parendamise ja ka inimeste abistamine käib sellega käsikäes. Siinkohal on mitmeid võimalusi, üks and näiteks võimalus on anda inimesele kala, teine võimalus on anda õng. Võib tänaval kerjavale inimesele anda raha, et ta ilusamini päeva õhtusse saaks aga võib anda talle ka töö. Aga sellest veel omakorda suur samm edasi on tekitada elukeskkond, kus tal ei ole vaja tööd teha selleks, et eksisteerida. Inimene võiks ideaalis tegeleda vaid sellise mis teda arendab, mis teda huvitab, tööga or mis teda inspireerib. As well, praeguses maailmakorralduses on palju töid, mida sisuliselt pole mitte kellelegi moneyzen vaja kui võtta võrrandist välja raha ja kasumi teenimine. Basically, siinkohal saab hea tausta mu jutule dokumentaalfilmist Zeitgeist Addendum, kus filmi lõpupoole räägitakse Venus Project´ist. Samuti on maailmas palju töid, mida pole vaja teha kui inimkond kasutaks täiel määral tema käes olevaid tehnikaid, mitte aga ei takistaks näiteks elektriautode tootmist, kuna kellelegi on kasulik müüa naftat. See sama nafta müüja ongi kokku ostnud konkureerivad leiutised ja patendid.

For instance, olen oma eesmärgiks seadnud alternatiivide pakkumise tänapäevasele korporatiivsele maailmakorraldusele läbi poliitiliste mänguvahendite. Vajuta siia Korporatiivsele maailmakorraldusele, kus juba nii varakult, kui koolist alates kasvatatakse inimestest tarbijaid ja töötajaid. Mulle on palju südamelähedasem näiteks Waldorf koolisüsteem, kus keskendutakse inimese loovuse arendamisele.
Sellest südamekutsungist lähtuvalt asutasin aasta novembris liikumise nimega Õnnelike Inimeste Erakond, kuhu olen koondanud ideid, millega parendada elukeskkonda ja suurendada inimeste vabadust.

Lisaks tegelen hetkel jõudumööda ka soovitusturundusega.
Of course olen abielus ja saan peagi isaks.
Ok, and now one of the most important parts. See postitus avaldati november 2010 kell 17:05 ja on paigutatud kategooriatesse kategooria puudub. Jälgi selle postituse vastuseid läbi RSS 0 allika.
Sa saad jätta vastuse, või vastata postitusele oma lehel.

No comments:

Post a Comment