Wednesday, May 6, 2015

Blog Archive USA - S Sulab

Blog Archive "USA s" sulab Viimasel ajal tuleb USAst vaid häid uudiseid kanepiga seoses.
DEA kanepi reidid jätkuvad, obama on vastu.
Anyways, osades USA osariikides on teadupärast seadused kanepi osas lõdvemad kui föderaaltasandil. Nii ei ole harvad juhused kui meditsiinilise kanepi müügikohad on osariigi seaduste järgi lubatud, samas aga korraldavad föderaaltasandi ametnikud neis müügikohtades reide. This is the case. Uue presidendi kampaania lubadus oli sellised reidid lõpetada ja mitte riiklikult sekkuda kui osariigi seadused seda pooldavad. Veebruari algul aga korraldasid DEA agendid mitmes California kanepipoes reidi. Valge Maja teatel lõpevad sellised reidid niipea kui Obama nimetab ametisse DEA uue juhi.

See on heaks uudiseks nendele USA kodanikele, kes elavad neis paarikümnes osariigis kus kanepisse hästi suhtutakse. With all that said. Võib arvata, et nüüd võtavad ka paljud teised osariigid teise hoiaku, kuna ei pea enam kartma föderaalseadustega pahuksisse minekut.
With that said, lähemalt: news/2009/feb/05/"dealedbybushcontinuespotraids"/11. It's a well uSA uus ´drug czar´.

Furthermore, tõenäoliselt määrab Obama uueks head-quarters of public Drug Control Policy juhiks, ametikoht mida tuntakse ´drug czar' ehk ´narko tsaar´, Seattle politseiülema Gil Kerlikowske.
Uudis võeti kohalike meditsiinilise kanepi pooldajate poolt aplausiga vastu kuna Kerlikowske oskab vahet teha illegaalsete narkootikumide vastu võitlemisel ja vastutustundlikul kanepi tarvitamisel. Kerlikowske oleks suur samm edasi eelmiste ´drug 'czaridega'´ võrreldes, kes oma ametit vaid battle on drugs” kasutasid”; Väga mõistlik tüüp, kes tõenäoliselt liberaalsema poliitika toob” . Meditsiinilise kanepi eest võitlejate kommentaarid: Milline õnnistus -karma jumalad naeratavad maale”.

Lähemalt: html/nationworld/2008731191_kerlikowske11m. LadinaAmeerika" riikide ekspresidendid legaalse kanepi poolt. Matter of fact that ekspresidendid' Ernesto Zedillo Mehhikost, cesar Gaviria Colombiast ja Fernando Henrique Cardoso Brasiiliast kutsusid Brasiilias Latin American Commission on Drugs and Democracy kohtumisel üles kanepi dekriminaliseerimisele.
Lähemalt: 2009/WORLD/americas/02/11/brazil. For example, california osariik plaanib kanepi täielikku legaliseerimist ja maksustamist.

California osariigi rahvasaadik Tom Ammiano esitas seaduseelnõu kanepi legaliseerimiseks ja maksustamiseks sarnaselt alkoholiga. Müügipiirang 21 eluaastast. Needless to say, seni on Californias kanep lubatud vaid ravimina ja arstitõendiga.
In any case, kanep on Californias kõige suurema käibega põllukultuur. You see, juba 2006 aastal hinnati selle väärtuseks 14 miljardit dollarit!
Nevertheless, suurima kasvumahuga kultuuri legaliseerimine ja maksustamine on lihtsalt ainuloogiline samm rahanduskriisis vaevlevale osariigile, tõdevad asjaosalised. Seaduseelnõu: prop/AmmianoMarijuanaBill. I'm sure it sounds familiar. Vajuta siia See postitus avaldati veebruar 2009 kell 0:50 ja on paigutatud kategooriatesse Kanep, Välisuudised. Jälgi selle postituse vastuseid läbi RSS 0 allika.
That's right. Sa saad jätta vastuse, või vastata postitusele oma lehel.

No comments:

Post a Comment