Wednesday, July 8, 2015

Programm

Programmviimati täiendatud juunis 2009 Tere hea inimene! Esitame teile võimalust paremaks Eestiks. Head lugemist!
Known et avardada arusaamist, kuidas veel võimalik on. USAs" ei ole tulumaks seaduslik. With all that said. Puudub seadusandlik akt, mis lubaks inimeste tulusi maksustada. Consequently, ometi on 'USA s' inimesed tulumaksu maksma pandud. Osad inimesed on tulumaksu ebaseaduslikkusest ka aru saanud ja ei maksa seda enam.

Thence, uSA presidendikandidaatide hulgas oli algul ka kandidaat, kes võitles kapitalistide võimu vastu -senaator Ron Paul. Palju muu huvitava hulgas -nt kanepi legaliseerimine -lubas ta lõplikult keelustada ka tulumaksu ja muuta rahandussüsteemi sarnaselt ülaltooduga.
Eesti on üks suurema eraisiku maksukoormusega riike maailmas.

Essentially, väljateenitud töötasult makstakse esmalt 33 per cent 'sotsiaalhaigekassa' maksu. Süsteem on üles ehitatud selliselt, et neid makse ei arvestata brutopalga osana ja seetõttu paljud inimesed ei teadvustagi endale, et ka see maks makstakse ikkagi otseselt nende teenistusest.
Of course järgmiseks arvestatakse brutopalgast” maha tulumaks 21 per cent.
Lisaks veel kõikvõimalikud "kindlustusja" pensionisammaste maksud.
Lõpuks kui allesjääva rahaga midagi ostma hakatakse, tuleb maksta ka 20 per centlist käibemaksu. A well-known reason that is. Ettevõtted.

Ettevõtted. Tulumaks kasumilt -täna 21 percent, homme 25 percent.
In addition, eraisikud.
As a output, käibemaks -täna 20 per cent, homme 25 percent.
Essentially, sotsiaalmaks -täna 20 percent, homme 20 per cent.
Haigekassamaks -täna 13 percent, homme 5 percent. Täna maksavad kõik palgasaajad haigekassale lõivu võrdselt, palga suurusest lähtuvalt. Finally, maks ei sõltu inimese tervislikust seisundist ega eluviisidest. Järelikult maksavad tervislike eluviisidega inimesed kohustuslikus korras kinni ka ebatervislike eluviisidega inimeste ravikulud.

Et tekitada õiglasem on lahenduseks see, et and in addition ravikindlustussüsteem oma tulevasi haiguskulusid hakkavad ebatervislike eluviisidega inimesed kinni maksma ise ja juba ebatervislikku kaupa ostes. Ebatervisliku toidu hinnale lisanduvad selle tarbimisega kaasnevate tulevikuprobleemide lahendamise kulud. Lisatud haiguskulude rahad laekuvad haigekassale.
Thus, tekib olukord, kus inimesel on soodsam tarbida tervislikku toitu. In matter of fact, paraneb rahva füüsiline ja vaimne tervis. Vajuta siia

I'm sure you heard about this. Nii saab vähendada ka inimeste maksukoormust.
Basically, rahvatervisest rääkides on üks oluline aspekt ka looduslikud ravimeetodid versus sünteetilised ravimid. Paljud sünteetilised ained ei ole inimesele loomupäraselt vastuvõetavad ja põhjustavad tervisehädasid, isegi kui nad väljareklaamitud haiguse ravile ka positiivset mõju avaldavad. Samas on mitmed väga tõhusad ravimtaimed keelustatud. Nii olemegi täna olukorras, kus odavad ravimeetodid on keelustatud ja inimesed peavad haiguste raviks sünteetilisi ja põhjendamatult kalleid ravimeid kasutama. For example, kuna aga sellised ravimid kallid ja seega haigetele kättesaamatud on, siis sponsoreerib nende ostmist haigekassa. Teisisõnu on tegemist maksumaksja raha eest ravimifirmadele kasumi maksmisega.

Jumala poolt loodud taimede keelustamine inimeste poolt seab ohtu nii loodusliku tasakaalu kui ka inimese sisemise tasakaalu. Kanepist rääkides, ei räägi me süstaldest ega sünteetilistest segudest -räägime looduslikult kasvavast taimest -ravimtaimest. Sounds familiar? Kanepit on pidanud meie planeedi kõige võimekamaks ravimtaimeks nii aegadetagused ravitsejad kui ka paljud tänapäeva teadlased.

Keskmine inimene ei tea kanepist suurt midagi ja on seetõttu tihtipeale eelarvamuste küüsis. Praktika aga näitab, et inimeste vastuseis on kiire muutuma kui selle kohta natukenegi uurida. Ok, and now one of the most important parts. Näiteks piirkondades, kus on legaliseeritud meditsiinilise kanepi tarvitamine, kasvab inimeste teadlikus sedavõrd, et aja jooksul saavad enamus inimestest kanepi täieliku legaliseerimise pooldajad. Näiteks California osariik, kus juba terve kümnendi on meditsiiniline kanep lubatud olnud, tahab nüüd kanepi täiesti legaalseks teha. Seda soovib viimaste küsitluste järgi 58 percent sealsest elanikkonnast.

Eestis on olukord täna selline, et kanep on seadustega keelatud, samas tarbijaskond pidevalt kasvab, peamiselt noorte ja dogmades mitte kinni olevate inimeste arvelt. Anyways, nii on mitmelpool maailmas. This is the case. Aina enam inimesi olenemata vanusest, nahavärvist and soost ja usutunnistusest tarvitavad kanepit.

I'm sure it sounds familiar. Eestis kasutusel olev keelupoliitika pole mitte kusagil maailmas viinud selle mittetarbimiseni. Ei meil Eestis ega ka mitte üheski kapitalistlikus riigis.
Kanepi gramm maksab meil tänavatel 200300 EEK. Taim, on as well as et mühiseb millegipärast kallim kui kuld!

For instance, eestis hetkel toimiv süsteem toidab vaid kuritegelikke rakukesi. So, riigi huvides selline asi pole. Kui kanepi käitlemist riiklikult kontrollida, saaks riik maksutulu poole müügihinna ulatuses. Sellest saaks riigile oluline sissetuleku allikas.
Ei saa alahinnata ka fakti, et ajalooliselt on kanep olnud kõige laialdasemalt kasvatatav kultuurtaim maailmas. Veel kuni vähemalt sajandi lõpuni oli kanepikasvatus maailma tähtsaim tootmisvaldkond. Now please pay attention. Vastupidavad, looduslikud ja tervislikud riided; ehitusmaterjal; energia autokütuse või põletusmaterjali näol; paber, mille kvaliteet ületab oluliselt puudest tehtava paberi kvaliteedi, lisaks ka kasvab kiiremini ja ühikult maatükilt saab toorainet rohkem kui puidu puhul -seega väheneb oluliselt vajadus metsa langetamiseks; kanepist toodetakse ka plastikulaadseid materjale; Planeedil Maa ei ole teist taime, millel oleks inimpopulatsioonile nii palju pakkuda: tervislik ja toitainerikas toit.

Doesn't it sound familiar? Kanepi troonilt tõrjujaks oli nafta. Now please pay attention. Meil Eestis naftat palju leitud ei ole, seega or et nafta tooteid mitte sisse osta, on mõistlik ise nafta analoogi valmistada -lasta taimedel kasvada.
Detailsema ülevaate kanepist saate filmist Hemp Revolution või aadressilt www.Detailsem ülevaade meditsiinilisest kanepist Aune Altmetsa uurimustööst: Kanep kui ravimtaim”.
Primarily, maavaradEV PS § Eesti loodusvarad ja loodusressursid on rahvuslik rikkus, mida tuleb kasutada säästlikult.

Seetõttu oleme seisukohal, et maavarade kaevandamisega võiks tegeleda riiklikud firmad. Now pay attention please. Meie ühise vara erataskutesse kantimine tuleb lõpetada.
Thence, maavarasid võiks kasutada Eesti enda vajaduste rahuldamiseks ja mitte ülekaevandada. Ka elektrit andvaid maavarasid. Eesti suudaks katta kogu oma energiavajaduse iseseisvalt, olemata sõltuvuses naabritest. In reason, eestimaa sai mail prügist puhtaks ja sellist olukorda on vaja säilitada. Notice that vastus peitub, küsimusele or kuidas seda teha küsimuses: kes maksab kinni prügi ära vedamise?

Virtually, arvame, et prügi ära vedamise hind peab sisalduma tootes juba selle ostmisel. Then once again, lõpptarbija ei peaks muretsema tarbimisega kaasnevate nähtuste pärast. In general, see peaks olema tootja või müüja mure.
So, see tähendab seda, et edaspidi lisavad kaupmehed kauba hinnale, vastavalt konkreetse kauba pakendija prügisisaldusele, prügi käitlemise kulud juba ette ära. St tarbija maksab prügist lahti saamise teenuse eest juba potensiaalset prügi saades. As a consequence, prügivedajad saavad oma tasu sellest juurdehindlusest. Kaob ära kõigile kodudele arvete saatmine, kaob ära ebaõiglus kortermaja elanike vahel, kes maksavad ühtset prügimaksu -edaspidi maksab prügi äraveo eest konkreetne tarbija ja teeb seda juba kaupa ostes. Eesti vanglatingimused vastavad Euroopa nõuetele ja vangid naudivad päevast päeva maksumaksja raha eest lihtsat elu. Pahad ei peaks heade arvel liugu laskma, pigem peaks olukord vastupidine olema -vangid peaksid tegema tööd esmalt enda kulude katmiseks ja ka ühiskonna hüvanguks. Et süsteemi muutmine valutumalt läheks, siis olemasolevad vangid saaksid valida, kas nad lähevad tööle ja saavad poole ajaga välja või jätkavad vanal viisil. Tulevased vangid lähevad aga kohe kogu karistuse ajaks tööle -oma võlga ühiskonnale tagasi maksma.

Samas vangid, kes kogu oma vangistuse aja on tööd teinud, saavad väljudes tehtud töö eest tasuks elamispinna ja töökoha. Hea eestimaalane, kui sa näed and in addition et kord riigis on käest lastud ja siis, mõtled or even mis teha annab astu Õnnelike Inimeste Erakonna liikmeks.
Sounds familiar, doesn't it? Järgmiseks räägi sellest ka sõbrale, emale isale ja "vanaemale vanaisale" ning saada neile link www.
Now please pay attention. Kokku on vaja panna ka tugev meeskond, kuhu ootame võimekaid inimesi. Võtke julgelt ühendust!

That's right. Oleme veendunud, et kõiki asju peab ajama õigesti õiglastel ja ausatel alustel. Riigi ja rahva arvelt taskute täitmise mõtetega poliitikas olevad inimesed meie juures mõistmist ei leia.
With all that said. Kui sõnum levib ja mõistuse hääl võidab, siis ootame erakorralisi valimisi.
Me oleme alles teel vabaduse suunas. Kaks kümnendit tagasi toimunud NL sulamine ei toonud meile vabadust, vahetasime vaid zojusi. Vabadus tuleb alles kätte saada. Thence, seekord siis rahvusvahelise suurkapitali ja EL haardest. Meil on võimalus saada vabaks kui valime mõtlemise, kui, rahvaks or kui valime õnne valime kogu rahva heaolu ja teeme Jumala poolt inimkonnale kehtestatud moraalil põhinevaid otsuseid. NB. Now regarding the aforementioned matter of fact. Antud programm on meie nägemus kuidas muuta elu Eestis kiiresti oluliselt paremaks. Sellele vaatamata ei taotle programm absoluutse tõe staatust ja on avatud konstruktiivsetele ettepanekutele, parendustele ja dialoogile.
Notice that olulisi teemasi on pikemalt käsitletud meie blogis.