Wednesday, April 8, 2015

Blog Archive Tarmo Kruusmgi Minu Idee Mttetalgute Raames Eesti Elu Parandamiseks

Minu idee mõttetalgute raames Eesti elu parandamiseks. Eesti elu parandamiseks on vaja hakata oma ressursse rohkem rakendama. Eriti aga merely kiiresti taastuvaid ressursse. I'm sure it sounds familiar. Kiiresti taastuv ressurss tuleb põllumajandusest. On vaja hakata mõnda kultuurtaime kasvatama.
Ajalooliselt on olnud kõige laialdasemalt kasvatatav kultuurtaim kanep. On top of this, veel kuni vähemalt sajandi lõpuni oli kanepikasvatus maailma tähtsaim tootmisvaldkond. Needless to say, näiteks Tsaari Venemaa oli omal ajal suurim kanepikasvataja maailmas. As a consequence, uSA, kes vajas kanepit rohkem kui ise tootis, oli sunnitud kanepit Venamaalt importima ja oli seega Venemaast väga otseselt sõltuvuses. Kanepi olulisust näitab ka see, et ligipääs kanepile on olnud mitmete sõdade põhjuseks.
Then once more, vastupidavad, looduslikud ja tervislikud riided; ehitusmaterjal; energia autokütuse või põletusmaterjali näol; paber, mille kvaliteet ületab oluliselt puudest tehtava paberi kvaliteedi, lisaks ka kasvab kiiremini ja tihedamalt -seega väheneb oluliselt vajadus metsa langetamiseks; kanepist toodetakse ka plastikulaadset materjali, planeedil Maa ei ole teist taime, millel oleks inimpopulatsioonile nii palju pakkuda kui kanepil: väga tervislik toit.
Now please pay attention. Meeleolu tõstjad; lisaks aitab kanep ületada teadvuse tasandeid ja seeläbi on kanep olnud läbi aegade ka religioosses kasutuses; THC rikkad kanepisordid on veel lisaks kõigele eelnimetatule tuntud kui kõige mitmekülgsemad ravimtaimed, võimaldades asendada suure osa apteegis müüdavatest sünteetiliselt toodetud droogidest.
On top of this, lühidalt: palju eluks esmavajalikku saab tagada ühe taime kasvatamisega! Anyways, elu parandamiseks on lisaks põllumajandusele ja tootmisele veel võimalusi. Consequently, näiteks turistide arvukuse suurendamine. Thence, turistid tooksid meile oma kodumaal teenitud raha. Kanepi kasvatamine ja müük coffeeshopides teenib ka seda eesmärki. In reason, turismimajandus vajab teiste majandusvaldkondade tuge ja seega turismi elavnemine on omakorda tõukeks kogu ülejäänud majanduse elavnemisele.

Seega -vaja on alustada üleriigilise kanepi kasvatamisega ja saadavale saagile tootmisväljundi loomisega. You should take this seriously. Koheselt tekiks palju uusi töökohti. Töökohad põllumajandusse, tootmisesse ja kaubandusse. Kiiresti tekiks müügikäive ja kasum. Laekuksid maksud, mida seni ei laeku.
Essentially, eestis niivõrd laia kasutusspektriga toorainet kasvatades ei peaks me edaspidi ka välismaalt nii palju sisse ostma: edaspidi impordiksime vähem toiduaineid, riideid ning kõikvõimalikke "retseptijm" ravimeid. Ka autod võiksid nafta asemel sõita kohaliku biokütusega, kui toormaterjali üle peaks jääma.

Consequently, riigi majanduspoliitika on põllumajanduse ja tootmise globaliseerimisele ohvriks toodud. With that said, kanepi mõlemaid sorte üleriiklikult massiliselt kasvatades saaks riik kiiresti majanduslikult jalule ja õiget poliitikat ajades tõuseks oluliselt kõigi inimeste elatustase!
Anyhow, jätkusuutlikuse saavutamiseks on ülioluline, et Eestis oleks vaba kursiga oma raha. As well, sest muidu maksame oma teenistuse lihtsalt Euroopa Liidu ühiskassasse. Olgu siinkohal öeldud, et EL audiitorid on leidnud, et kõikvõimalikud pettused EL s on niivõrd laialdased, et nad ei ole juba viimasel kümnel järjestikusel aastal aruandeid allkirjastanud. Just think for a minute. EL eelarve direktor Marta Andreason tuli aastal avalikkuse ette väitega, et EL ei suuda seletada 95 percent oma 100 miljardi euro suurusest eelarvest.

Meil on lihtne otsus teha -et hästi elama hakata on vaja iseseisev olla ja ise kõvasti toota. Nii tuleb majandustõus ja heaolu. Furthermore, et selline lollus lõpetada, olen nõus ise protsesse juhtima hakkama, et riik jalule aidata. On vaja koheselt luua riiklik süsteem, mis toetab kanepikasvatust ja tootmist, vaja on ehitada tehaseid, mis kanepist erinevaid tooteid tootma hakkaks.
OK, imporditavaid kanepi konkurente võib maksustada kaitsetollidega kui need meie majandust segama hakkavad. Anyways, meie jaoks on oluline siseriiklik tootmine. Tekib tööd ja tooteid.
Remember, tootmine = heaolu versus laenamine = pankrot.

This is the case. Jätkata siin See postitus avaldati mai 2009 kell 17:31 ja on paigutatud kategooriatesse Kanep, poliitika, LOE KINDLASTI and even Teeme ära! Furthermore, iE. Jälgi selle postituse vastuseid läbi RSS 0 allika.
Basically, sa saad jätta vastuse, või vastata postitusele oma lehel.

No comments:

Post a Comment